Sou a: Inici > Tràmits i serveis > Informació general > Consorcis > Consorcis signats l'any 2001

Consorcis signats l'any 2001

CONSORCI MONTSEC

El Ple de la Diputació de Lleida, en sessió celebrada el dia 22 de febrer de 2001, aprovà inicialment la constitució i els estatuts del Consorci del Montsec Sostenible.

La finalitat d'aquest Consorci és fer el desenvolupament integrat de l'àmbit turístic, social i econòmic del Montsec i amb aquesta finalitat realitzarà actuacions socials, culturals, d'esbarjo, esportives, econòmiques, d'ocupació, educatives i científiques.

Les entitats que formen part d'aquest consorci són les següents: La Generalitat de Catalunya, a través del Departament de Presidència, la Diputació de Lleida, els Consells Comarcals de la Noguera i del Pallars Jussà, diversos ajuntaments de la zona, la Fundació Joan Oró i l'Associació empresarial per a la valoració dels recursos naturals i culturals del Montsec i territoris afins.

CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT RURAL DE LA COMARCA DEL PLA D'URGELL

El Ple de la Corporació de data 20 d'abril de 2001, acordà inicialment la constitució i l'aprovació dels estatuts del consorci per al desenvolupament rural de la comarca del Pla d'Urgell.

La finalitat d'aquest consorci, és la creació del Grup d'Acció Local que efectuarà la promoció econòmica i social de la comarca del Pla d'Urgell, i la realització de qualsevol actuació necessària per a impulsar el desenvolupament dels municipis del seu territori.

Específicament el seu objectiu és assolir, gestionar i optimitzar els recursos econòmics assignats al seu àmbit territorial per les iniciatives comunitàries PRODER, i també qualsevol altra línia d'ajut a què es pugui acollir per aconseguir els seus objectius.

Formen part d'aquest consorci fins a un total de 47 entitats, tant públiques com privades, que componen bàsicament el teixit econòmic i social de la comarca del Pla d'Urgell. Entre aquestes entitats cal destacar la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal del Pla d'Urgell, diversos ajuntaments de la comarca, la Universitat de Lleida, la Cambra de Comerç de Lleida, i també diferents cooperatives i associacions del territori.

En l'actualitat, l'expedient aprovat per la Diputació es troba en fase d'informació al públic.

CONSORCI ALT URGELL XXI

El Ple de la Corporació en data vint d'abril de 2001, acordà inicialment la constitució i l'aprovació dels estatuts del Consorci de l'Alt Urgell.

La finalitat d'aquest consorci és fomentar el desenvolupament socieconòmic integral i equilibrat del territori de la comarca de l'Alt Urgell. El consorci es fixa com a objectiu específic gestionar i optimitzar els recursos econòmics que siguin assignats al seu àmbit territorial per la iniciativa LEADER + de la Unió Europea, assumint a aquest efecte les funcions del "Grup d'Acció Local", d'acord amb les iniciatives comunitàries.

Actualment, el consorci és integrat per un total de 36 entitats, tant públiques com privades, entre les quals cal destacar la Diputació de Lleida, el Consell Comarcal de l'Alt Urgell, els dinou municipis de la comarca, la Cambra de Comerç de Lleida, la Universitat de Lleida i diverses associacions de la zona.

En l'actualitat l'expedient aprovat per la Diputació es troba en fase d'informació al públic.

CONSORCI DEL GRUP D'ACCIÓ LOCAL PALLARS-RIBAGORÇA

El Ple de la Corporació en data de 31 de maig de 2001, acordà inicialment la constitució i l'aprovació dels estatuts del Consorci del Grup d'Acció Local del Pallars-Ribagorça.

La finalitat d'aquest consorci és la promoció econòmica i social dels municipis i comarques del seu àmbit territorial, assolint, gestionant i optimitzant els recursos econòmics assignats al seu àmbit territorial pel LEADER + o altres programes de naturalesa semblants.

Els membres que formen part d'aquest consorci els trobareu enumerats en l'acta del Ple del mes de maig de l'any 2001.

CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA COMARCA DEL SOLSONÈS

El Ple de la Corporació en data de 31 de maig de 2001, acordà inicialment la constitució i l'aprovació dels estatuts del Consorci per al desenvolupament de la Comarca del Solsonès.

La finalitat d'aquest consorci és poder-se acollir al futur programa de Desenvolupament Rural, PRODER 2/LEADER +.

Formen part d'aquest consorci el Consell Comarcal del Solsonès i la Diputació de Lleida.

CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA COMARCA DE LA NOGUERA

El ple de la Diputació en data de 21 de setembre de 2001, acordà l'aprovació inicial de la constitució i els estaturs del Consorci per a l'execució del programa de desenvolupament rural de la comarca de la Noguera.

CONSORCI PER AL DESENVOLUPAMENT DE LA COMARCA DE L'URGELL

El ple de la Diputació en data de 21 de setembre de 2001 acordà l'aprovació inicial de la constitució i els estatuts del Consorci per a l'execució del programa de desenvolupament rural de la comarca de l'Urgell.

CONSORCI UNIVERSITARI "CENTRE ASSOCIAT DE LA UNED A LA SEU D'URGELL"

El ple de la Diputació del dia 21 de setembre de 2001 acordà l'aprovació de la constitució i estatuts del Consorci Universitari "Centre Associat de la UNED a la Seu d'Urgell", amb la finalitat de sostenir i dirigir el Centre Associat de la Seu d'Urgell.

Façana de la Diputació de Lleida. Diputació de Lleida
Carrer del Carme, 26
25007 Lleida
Tel. 973 24 92 00
  • Institut d'Estudis Ilerdencs
  • Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida
  • Diputació de Lleida. Patronat Turisme
  • Ara Lleida
  • Promoció econòmica
  • Ceeilleida
  • OAGRTL
  • Escoles Especials
  • GLOBALleida
  • © Diputació de Lleida - Avís legal - Accessibilitat - Contacte - Política de cookies