Sou a: Inici > Diputació i territori > Comissions permanents de la Diputació de Lleida
Diputació i territori

Comissions permanents de la Diputació de Lleida

Acció Territorial

Informa de les actuacions de la Diputació de Lleida que tinguin a veure amb la seva funció de dinamització del territori i suport de totes aquelles iniciatives que tinguin com a objectiu el desenvolupament socio-econòmic de les comarques lleidatanes per aconseguir l’equilibri entre tots els nostres pobles; entre d’altres informarà de convenis, fires, aigua, comunicacions, projectes territorials, etc.

Finances i Gestió de Tributs

Té encomanada la gestió de les finances de la Diputació i dels seus Organismes Autònoms, Patronats i Fundacions. Gestiona i coordina tot el procés pressupostari (elaboració i aprovació, gestió del pressupost, modificacions pressupostàries i liquidació). Controla, també, la gestió de l’endeutament corporatiu, les relacions amb entitats financeres i la gestió de la tresoreria.

Rec. Humans i Planificació

Té la responsabilitat de la gestió del personal de la Diputació que comprèn, entre d’altres, l’organització de la plantilla, selecció i mobilitat, compensacions econòmiques, formació, prevenció de riscos... Informa de les negociacions per l’elaboració dels pactes-conveni del personal i manté relacions amb els representants sindicals del personal.

Rec. Patrimonials i Contractació

Té cura de l’administració del patrimoni de la Diputació de Lleida, tant de l’actual com de futures adquisicions o vendes. Té la responsabilitat de la gestió de les expropiacions en les obres públiques que executa la Corporació. Així mateix informarà de totes les contractacions i compres que realitza la Diputació de Lleida.

Sostenibilitat i Serveis Externs

S’encarregarà de l’assessorament a les Entitats Locals en matèria de Medi Ambient així com de la gestió de les finques propietat de la Diputació de Lleida. Té la responsabilitat de la gestió del Complex Caparrella i de les relacions amb els seus usuaris i de les relacions amb les diferents universitats que actuen en l’àmbit de les comarques lleidatanes (UDL, UOC, UNED).

Noves Tecnologies

Gestionarà l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació, tant en l’àmbit intern de la Corporació com en l’assessorament i assistència a les Entitats Locals. Així mateix permetrà, mitjançant les fórmules adients, l’accés del món local als sistemes cartogràfics i d’informació geogràfica necessaris per l’òptim funcionament de les diferents administracions.

Promoció Econòmica

Informarà del Patronat de Promoció Econòmica de les Terres de Lleida i del CEEI.

Turisme

Informarà de les activitats del Patronat Intercomarcal de Turisme Terres de Lleida.

Cooperació Municipal

Informarà d’aquelles actuacions que s’emmarquin dins de la línia de col·laboració i cooperació interadministrativa de la Diputació de Lleida amb les entitats locals del territori lleidatà.

Serveis Tècnics

Té responsabilitat en actuacions d’obra pública en dos àmbits principals:

 • Suport als ajuntaments i altres institucions en la redacció de projectes tècnics, direcció d’obres i tot tipus d’actuacions relacionades amb les infraestructures municipals.
 • Actuacions sobre les propietats de la Diputació de Lleida, tant pel que fa a la Xarxa de Carreteres com al Patrimoni Arquitectònic. Això comprèn, entre d’altres, la redacció de projectes tècnics, la direcció d’obres i l’elaboració d’informes urbanístics sobre aquests bens immobles.

Façana de la Diputació de Lleida. Diputació de Lleida
Carrer del Carme, 26
25007 Lleida
Tel. 973 24 92 00
 • Institut d'Estudis Ilerdencs
 • Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida
 • Diputació de Lleida. Patronat Turisme
 • Ara Lleida
 • Promoció econòmica
 • Ceeilleida
 • OAGRTL
 • Escoles Especials
 • GLOBALleida
 • © Diputació de Lleida - Avís legal - Accessibilitat - Contacte - Política de cookies